Over mij

Lars Mulder

Wie is Lars Mulder?

Mijn naam is Lars Anton Mulder ik ben 20 jaar oud en ben in het dagelijks leven veel bezig met online marketing, vormgeving, website optimalisatie, SEO teksten en psychologie. 

Ik zit momenteel in mijn laatste studiejaar “Mediavormgeving” en loop in dit laatste jaar veel stage. Zelf ben ik redelijk creatief en heb ik altijd een passie gehad voor schrijven en vormgeven. Denk aan huisstijlen, logo’s websites en social media gerelateerde content. 

Naarmate mijn studiejaar vorderde ben ik ook ontzettend geïnteresseerd geraakt in online marketing, psychologie en SEO. (zoekmachine optimalisatie) Ik heb menig boek dat hierover te vinden was doorgespit en heb de afgelopen twee jaar veel geleerd over deze onderwerpen. Ik vind het leuk om mijzelf te ontwikkelen op gebieden waar mijn interesses liggen en studeer en leer daarom ook graag. 

Met getallen en berekeningen maak je mij niet vrolijk maar ik heb een grote liefde voor taal, schrijven en spreken. Ik schrijf daarom ook graag. Deze interesse heb ik gecombineerd met mijn weder interesse in marketing en zo ben ik SEO teksten gaan schrijven voor online organisaties, blogs en bedrijven. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten. Ik vind dit een heerlijke uitlaatklep en ik word er echt gelukkig van. Ik heb jarenlang Waterpolo gespeeld maar sinds kort ben ik overgestapt naar vechtsport en doe ik twee keer per week aan kickboksen. Naast kickboksen doe ik ook geregeld aan krachttraining. 

Naast sporten vind ik het ontzettend leuk om muziek te beluisteren en zelf te spelen op mijn piano of gitaren. Vooral rockgenres als hard, classic en punkrock spreken mij erg aan en als het op de piano aankomt speel ik graag muziek van Einaudi. 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven