Welkom

“Ontdek hoe jij een succesvol leven kunt leiden waarin jij de baas bent”

Wil jij veranderen? Wil jij de leiding nemen over je eigen leven? Wil jij gelukkiger en succesvoller zijn in het leven? Dit zijn vraagstukken waar veel mensen niet over nadenken of veel te weinig tijd aan besteden. 

En dat is gek vind je niet? Dit is jouw leven, je kunt het niet overdoen. Maak er wat van! Het zou toch k*t zijn dat als je over een paar jaar terug kijkt naar de situatie waarin je nu zit  en bij jezelf denk “Had ik toen maar actie ondernomen” 

Ik weet niet wat jouw huidige situatie is en wat jij van je leven wilt maken, maar ik denk dat iedereen diep van binnen een passie of doel heeft. En dat is voor iedereen anders. Een boek schrijven, afvallen en meer sporten, een onderneming starten, een taal leren, jezelf ontwikkelen, socialer worden, meer zelfvertrouwen krijgen en ga zo maar door. 

Op mijn website wil ik je door middel van blogberichten en kleine trainingen gaan leren hoe je je leven verbetert. Hoe je succesvoller wordt en meer bewondering krijgt en je doelen werkelijkheid worden. 

De meeste mensen houden zich niet bezig met de kwaliteit van hun leven.

Je leven verbeteren

  • Ze volgen een studie of baan waarin ze niet gelukkig zijn
  • Ze zijn niet bezig met hun fysieke gezondheid
  • Kijken Netflix en lezen geen boeken
  • Zijn het met alles en iedereen eens
  • Zijn teveel bezig met meningen van anderen

Maar jij bent natuurlijk anders 😉 
Jij ben bereid wat van je leven te maken en er voor te zorgen dat je doelen werkelijkheid worden. Maar je realiseert je ook dat dit tijd gaat kosten en doorzettingsvermogen vereist. Het belangrijkste in het leven is dat je gelukkig bent en doet wat je leuk vindt en dat bereik je door de kwaliteit van je leven te verbeteren. Denk maar aan die zin als je het volgende seizoen van Breaking Bad aanknalt. En je kunt nu wel heel flauw gaan zeggen “Ja maar Lars, ik word gelukkig van Tv kijken en junkfood eten” Ik neem je niet eens serieus als je dat soort zinnen uitkraamt. Doe me dan een lol en verlaat nu de pagina. Doorlezen is alleen voor de mensen die echt hun leven willen aanpakken.  

The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.

Dus… je hebt tot hier gelezen. Het zou toch ontzettend zonde zijn om niks te doen met alle gouden informatie die ik je hierboven verteld heb. Als je de pagina nu sluit en geen actie onderneemt dan heb je het verhaal hierboven voor niks gelezen en vijf minuten van je tijd verbrijzeld. 

Misschien maar eens tijd om die eerste stap te zetten.. Ik daag je uit om op de knop hieronder te klikken, die verwijst je door naar mijn blogpagina. Lees wat artikelen door en besluit of het wat voor je is en maak dan de keuze om aan de slag te gaan met je leven of te blijven hangen in je huidige situatie. 

Het ga je goed! 

-Lars